Uusi sukukirja

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Sukuseuran vuosikokous valtuutti vuoden 2015 kokouksessaan hallituksen valmistelemaan uutta sukukirjaa. Tältä sivulta löydät lisätietoa ja kirjan valmistelusta ja siihen liittyvistä tapaamisista. Kaikki sukuseuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan auttamaan uuden kirjan tekemisessä! Ota yhteyttä sukuseuran hallituksen jäseneen tai johonkin tapaamisessa mukana olleeseen.

Kirjatoimikunnan tapaamiset

Kirjatoimikunta kokoontuu joitakin kertoja vuodessa. Tule mukaan kokoamaan uutta sukukirjaa! Tarkempia tietoja kokoontumisista saat puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Verkkolevy aineiston keräämistä varten

 Kirjan tekemistä varten meillä on yhteinen verkkolevy Dropboxissa. Saat tähän käyttöoikeuden kirjautumalla ensin sukuseuran www-sivuille käyttäjäksi ja laitamalla sen jälkeen viestiä Petrille.

Kirjautuminen

Honkajärven kylä

Honkajärven kylä sijaitsee Merikarvian kunnan pohjoisosassa. Katso tarkempi sijainti kartalta.

Honkajärven kylätoimikunta ylläpitää Honkajärven kylätaloa, kehittää kylän toimintaa sekä järjestää monenlaisia tapahtumia.

 

Sukuseura

Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry ylläpitää tietoutta suvun juurista ja menneistä tapahtumista, yhdistää Juhon ja Marian jälkeläiset sekä järjestää yhdistyksen toimintaan liittyviä yhteisiä tapahtumia.

 

Sää Honkajärvellä

Honkajärven tarkka sääennuste

Sijainti