Sukuseuran jäsenyys

Sukuseura järjestää sukutapaamisia, ylläpitää sukumatrikkelia, tallentaa suvun historiallisia kertomuksia ja kuvia, julkaisee kylä- ja sukukirjaa sekä auttaa suvun jäseniä omien juuriensa löytämisessä. Sukuseura viestii tulevista tapahtumista lehti-ilmoituksin, jäsenille lähetettävillä tiedotteilla sekä www-sivuilla (www.honkajarvi.fi/sukuseura)

Seuran jäsenmaksu on 15 € ensimmäiseltä perheenjäseneltä ja seuraavilta 5 €. Jäsenmaksu maksetaan tilille 112235-22780 ja maksun viestiosaan pyydetään kirjoittamaan maksajien nimet sekä osoitteet.

Jäsenmaksuilla kerättävillä tuloilla ylläpidetään sukuseuran toimintaa. Sukuseuran www-sivuston käyttäminen ei edellytä sukuseuran jäsenyyttä.

Lomakkeet-sivulla voit tarvittaessa ilmoittaa jäsenyystiedoissasi tapahtuvat muutokset sekä sukumatrikkelitiedot.

Tervetuloa mukaan Juho ja Maria Honkajärven sukuseuran toimintaan!

Sukuseuran säännöt

Sukuseura on rekisteröity yhdistys, jonka jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Juho ja Maria Honkajärven sukuun kuuluva tai muuten seuran toimintaa tukeva henkilö tai yhteisö. Sukuseuran toiminnassa noudatetaan Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry:n sääntöjä.

Kirjautuminen

Honkajärven kylä

Honkajärven kylä sijaitsee Merikarvian kunnan pohjoisosassa. Katso tarkempi sijainti kartalta.

Honkajärven kylätoimikunta ylläpitää Honkajärven kylätaloa, kehittää kylän toimintaa sekä järjestää monenlaisia tapahtumia.

 

Sukuseura

Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry ylläpitää tietoutta suvun juurista ja menneistä tapahtumista, yhdistää Juhon ja Marian jälkeläiset sekä järjestää yhdistyksen toimintaan liittyviä yhteisiä tapahtumia.

 

Sää Honkajärvellä

Honkajärven tarkka sääennuste