Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Sukuseuran vuosikokous valtuutti vuoden 2015 kokouksessaan hallituksen valmistelemaan uutta sukukirjaa. Tältä sivulta löydät lisätietoa ja kirjan valmistelusta ja siihen liittyvistä tapaamisista. Kaikki sukuseuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan auttamaan uuden kirjan tekemisessä! Ota yhteyttä sukuseuran hallituksen jäseneen tai johonkin tapaamisessa mukana olleeseen.

Kirjatoimikunnan tapaamiset

Kirjatoimikunta kokoontuu joitakin kertoja vuodessa. Tule mukaan kokoamaan uutta sukukirjaa! Tarkempia tietoja kokoontumisista saat puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Verkkolevy aineiston keräämistä varten

 Kirjan tekemistä varten meillä on yhteinen verkkolevy Dropboxissa. Saat tähän käyttöoikeuden kirjautumalla ensin sukuseuran www-sivuille käyttäjäksi ja laitamalla sen jälkeen viestiä Petrille.

Kirjatoimikunnan aineisto on pilvessä

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Valokuvia, kirjoituksia ja muuta uuteen kirjaan tarkoitettua metriaalia kerätään ja ylläpidetään Sukuseuran omassa Dropbox-kansiossa. Saat käyttöoikeuden kansioon laittamalla siitä pyynnön Petrille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja ilmoittamalla viestissä sähköpostiosoitteesi, jota käytät Dropboxissa.

Mikäli sinulla ei jostain syystä vielä ole omaa ilmaista Dropbox-tunnusta, luo sellainen käyttämällä linkkiä:

https://db.tt/DZhkSNES

Jokaisesta yllä olevan linkin kautta luodusta uudesta Dropbox-tunnuksesta saamme 500Mt lisää ilmaista tilaa kirjatoimikunnan käyttöön vuosiksi eteenpäin ja lisäksi tätä kautta luodulle uudelle käyttäjälle annetaan myös 500Mt lisää ilmaista tilaa normaalin 2000Mt:n lisäksi!

Voit myös jakaa linkkiä etennpäin ystävillesi, mikäli heillä ei vielä ole Dropbox-tunnusta ja he haluavat näin auttaa sukuseuraamme.

Uuden kirjan aineistot: siirry tästä Dropbox-kansioon

Mikäli tarvitset apua aineiston siirrossa tai Dropboxin käytössä, ota yhteyttä Petriin.

Kirjautuminen

Honkajärven kylä

Honkajärven kylä sijaitsee Merikarvian kunnan pohjoisosassa. Katso tarkempi sijainti kartalta.

Honkajärven kylätoimikunta ylläpitää Honkajärven kylätaloa, kehittää kylän toimintaa sekä järjestää monenlaisia tapahtumia.

 

Sukuseura

Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry ylläpitää tietoutta suvun juurista ja menneistä tapahtumista, yhdistää Juhon ja Marian jälkeläiset sekä järjestää yhdistyksen toimintaan liittyviä yhteisiä tapahtumia.

 

Sää Honkajärvellä

Honkajärven tarkka sääennuste

Sijainti